• FESTEN & RESTEN KAN PLANERA HELA FESTEN ELLER DELAR AV DEN. VI TAR ÄVEN HAND OM STYLING OCH DEKORERING SAMT ERBJUDER DESIGNADE TRYCKSAKER. DESSUTOM HAR VI ETT UTHYRNINGSSORTIMENT DÄR ALLT PASSAR IHOP.

BRÖLLOPSDESIGN OCH FEST

a

Vi designar, utformar och skapar minnesvärda stunder med hjärta och själ!

  • eventdesign och styling
din eventstylist och designer

Vi tar med glädje an er stress och nervositet och planerar just ert bröllop eller fest med noggrannhet och precision. Med förmåga att koordinera, se detaljer, komma med kreativa förslag anpassade för just er och med känsla för stil blir resultatet en personlig, varm och oförglömlig dag.

Varför ska jag/vi ta hjälp?
Att planera ett bröllop eller en fest kräver både tid, energi och fokus. Besluten är många och kan ibland vara svåra att ta på egen hand. Genom att anlita oss hjälper vi er hålla i trådarna, vi effektiviserar planeringen och kan därmed spara tid och eftersom vi har ett brett kontaktnät kan ni även spara pengar. Inför och på bröllopsdagen blir det fort stressigt om brudparet själva ska boka leverantörer, blåsa ballonger och duka bord.

Vi finns där för att se till att allt löper smidigt och att ni och era gäster får njuta av en härlig och minnesvärd dag.

Är ni ute efter våra stylingtjänster eller vill veta mer om hur vi kan specialdesigna dekorlösningar för just ert bröllop eller er fest? Kika in här

Kärleken övervinner allt, fira med oss!Bröllopsförfrågan: Ladda ned pdf-filen här

Har du koll på läget? Checklista: Ladda ned pdf-filen här