• FESTEN & RESTEN KAN PLANERA HELA FESTEN ELLER DELAR AV DEN. VI TAR ÄVEN HAND OM STYLING OCH DEKORERING.


KOMMUNIKATION & STRATEGI

EVENTPLANERING & PR

Vi omsätter ditt varumärke till kampanjer och event som skapar effekt och sticker ut!Eventplanering: Ladda ned vår kostnadsfria pdf-fil här:

  • Eventplanering och pr
Tillbaka till Event & PR
a
din event- och prpartner

Du kanske har tagit fram strategier, varumärken och budskap, men tycker att det är svårt att få dem att synas och nå fram på mässor och event. Vi hjälper dig!

Oavsett om det är frågan om en produktlansering, ett jubileum eller kanske en tjejkväll ser vi till att ditt budskap står i centrum och att alla närvarande verkligen uppfattar det.

Vi lägger oavsett eventets storlek stor vikt vid att stärka era långsiktiga relationer med kunder, samarbetspartner och kollegor och arbetar kreativt och noggrant. Vi ser till att allt har en tydlig röd tråd, så att ditt varumärke känns igen i alla detaljer och att gästerna eller besökarna uppfattar upplägget som enhetligt och logiskt.

Vill du ha hjälp med att komma igång med planeringen eller vill du att vi tar hand om varje liten detalj? Vi anpassar oss efter dina behov och din budget och fungerar som din kontaktperson, projektledare och doer i ett och är inte rädda för att kavla upp ärmarna när det blir dags för det praktiska genomförandet.

Nyfiken?