• FESTEN & RESTEN KAN PLANERA HELA FESTEN ELLER DELAR AV DEN. VI TAR ÄVEN HAND OM STYLING OCH DEKORERING.

DIN EVENT- OCH PRPARTNER

a

En produktlansering, ett jubileum eller kanske en tjejkväll? Vi ser till att ditt budskap står i centrum och att alla närvarande verkligen uppfattar det!

  • Eventplanering och pr
din event- och prpartner

Du kanske har tagit fram strategier, varumärken och budskap, men tycker att det är svårt att få dem att synas och nå fram på mässor och event. Vi hjälper dig!

Vi lägger oavsett eventets storlek stor vikt vid att stärka era långsiktiga relationer med kunder, samarbetspartner och kollegor och arbetar kreativt och noggrant. Vi ser till att allt har en tydlig röd tråd, så att ditt varumärke känns igen i alla detaljer och att gästerna eller besökarna uppfattar upplägget som enhetligt och logiskt.

Vill du ha hjälp med att komma igång med planeringen eller vill du att vi tar hand om varje liten detalj? Vi anpassar oss efter dina behov och din budget och fungerar som din kontaktperson, projektledare och doer i ett och är inte rädda för att kavla upp ärmarna när det blir dags för det praktiska genomförandet.

9 STEG I RÄTT RIKTNING

a
Kontakta oss gärna i ett tidigt stadie när Ni skall börja planera Ert företagsevent, mässa, produktlansering eller PR-kampanj. På så sätt kan vi finnas där för att guida er rätt på vägen fram till mål.
Vi arbetar efter era förutsättningar, ambitionsnivå och budget. Vi tar fram koncept med rätt aktiviteter, budskap och marknadsföring för att effektivt lansera er produkt eller tjänst till rätt målgrupp på marknaden, eller lyfta ert varumärke.
a
Mål och syfte med ditt event.

Analys

Mål och syfte med ditt event.

Mål & Syfte

Målgrupp för ditt event, produkt eller tjänst.

Målgrupp

Budskap och erbjudande.

Budskap

Projektplan och budget för ditt event, din kampanj eller aktivitet.

Projektplan & Budget

Marknadsföring och kommunikation

MARKNADSFÖRING & KOMMUNIKATION

Förväntan och upplevelse under eventet.

Upplevelse & Förväntan

Aktiviteter och sälj innan och under event.

Aktivitet & sälj

Uppföljning och organisation

Uppföljning

Vi omsätter ditt varumärke till kampanjer och event som skapar effekt och sticker ut!Eventplanering: Ladda ned vår kostnadsfria pdf-fil här: