VÅR MISSION

a

Visuell kommunikation genom event som sticker ut, design som hyllar det unika och budskap som berör!

  • Vår mission

Vi valde kolibrin som vår symbol eftersom vi, precis som kolibrin, vill stå för glädje, skönhet och lättsamhet.

  • Glädje i form av lyckade event med givande möten mellan människor
  • Skönhet i form av bra och funktionell design som ser riktigt bra ut
  • Lättsamhet för våra kunder, eftersom vi är flexibla och går långt för att erbjuda dig de mest kreativa, vackra och smarta lösningarna.

Hur gör vi det?

Vi lägger tid på att förstå vem du är, vad du brinner för och vad du vill med ditt företagande eller event. Det omvandlar vi sedan till ett varumärke eller event med en design och ett innehåll som är 100 % DU.

Vårt mål är att alla delar ska passa ihop och vara enhetliga. Sättet du presenterar ditt företag på digital ska kunna omvandlas till event med samma precis budskap, utseende och känsla. Det skapar igenkänningsfaktor och trygghet och stärker ditt varumärke.

Hållbarhetstänk - en självklarhet!

Vi vill skapa kreativa och vackra saker på ett hållbart sätt. Genom att erbjuda uthyrning av dekor och textilier, tänka över materialval och att återanvända rekvisita på kreativa sätt kan vi bidra till att eventbranschen blir mer hållbar. Vi vill visa att funktionell, vacker design inte på något sätt står i motsättning till hållbarhet.

Branding - för kvinnor

En av våra huvudkundgrupper är kvinnor som driver företag. Med bred kunskap och lång erfarenhet guidar vi dig och får andra att uppfatta dig som den stjärna du är!

Vill du att ditt event, din aktivitet eller kampanj ska synas på 1000 mils avstånd och kännas i varje cell i kroppen?a
a