• Våra olika uppdrag i bilder - kundcase

KUNDCASE & INSPIRATION

a

vi arbetar med både små och stora event och det ena uppdraget är inte det andra likt. Vi får tyvärr inte plats med alla, men speglar vår kompetens på ett rättvist sätt. Om du vill veta vad vi kan göra för dig är du välkommen att kontakta oss.

 • Invigning Grönborgs 2016, långbord dekorerades i invigningens tema.
 • Invigning Grönborgs 2016, gamla böcker och blommor i vaser prydde lunchbordet för vipgästerna.
 • Invigning Grönborgs 2016, ballonger som bubblor.

INVIGNING NYA GRÖNBORG

Koncept, Planering, Eventdesign, Styling & Bemanning

I anrika Grönborg på Storgatan 73 växer Sundsvalls nya kreativa centrum fram – en samlingsplats för hela regionen där näringsliv, akademi och samhälle möts. Här skapas något som Sundsvall länge saknat; en gemensam plattform och fysisk plats för innovation, kreativitet och utveckling.

Vid invigningen av Nya Grönborgs stod vi tillsammans med Åkroken Science Park för koncept och planering för dagens vip-lunch och kvällens mingel och officiella invigning. Vårt uppdrag bestod av planering och konceptualisering av eventdesign, grafisk produktion, styling samt bemanning av personal under eventet.

Konceptet för invigningen vara att förena det gamla med det nya. I stylingen lät vi förena huset Grönborgs historia som ett bryggeri ihop med Nya Grönborgs tanke som ett nav för innovation, forskning och akademi.

 • Företagsfest Permobil 2016, glitterdraperier och ballonger i pastellfärger
 • Företagsfest Permobil 2016, discokulor i taket

JULFEST PERMOBIL

Eventdesign & Styling

Permobil från Timrå är ett företag som huvudsakligen producerar och säljer elektriska rullstolar. Företaget grundades av Dr Per Uddén som drevs av en stark önskan att hitta nya lösningar på problem som han stötte på i sitt arbete som läkare. Han provade en rad idéer för att förbättra livet för människor med olika typer av funktionsnedsättning. Han trodde på att alla har rätt att leva ett tillfredsställande liv utifrån sina egna förutsättningar.

Varje år anordnar Permobil en stor julfest för alla sina anställda samt deras familjer och vi fick i uppdrag att designa och ställa i ordning en rolig yta för barnen under kvällen. Vi fixade kul disco med snygga glitterdraperier, discobelysning och discokulor och ballonger i härliga färger som välkomnade barnen. I baren bjöds det på festliga "drinkar", popcorn-bar och färgsprakande sugrör.

 • Sundsvall Business Awards 2016
 • Sundsvall Business Awards 2016, före och efter drapering
 • Sundsvall Business Awards 2016, galaklädda för Sundsvall Business Awards

SUNDSVALL BUSINESS AWARDS 2016

Grafisk produktion, Design & Styling

En uppskattad näringslivsgala i Sundsvall som anordnades för fjortonde året i rad som hyllar och prisar företag och företagare i Sundsvall. Som arrangör står den ideella föreningen Juniorhandelskammaren Sundsvall. Galan gästas av över 800 personer och elva välförtjänta priser delas ut. Galan erbjuder en helkväll med förmingel, trerätters middag, prisutdelningar, underhållning samt en härlig efterfest.

Vårt uppdrag var att se till att efterfesten på Sundsvall Business Awards skulle locka och attrahera gästerna att vara kvar till slutet och kännas lika exklusiv och "galamässig" som middagen och prisutdelningen. Med vackra tyger, glitter och glamour, belysning och unika dekorationer skapades två olika sektioner i lokalen på Hotell Södra Berget där gästerna både kunde dansa hela natten lång eller avnjuta trevliga samtal vid pianobarens lugna atmosfär. Uppdraget innefattade konceptualisering, grafisk produktion, design och styling.

 • Helena Granby Modeshow 28/11 2015
 • Helena Granby Modeshow 28/11 2015, frontrow
 • Helena Granby Modeshow 28/11 2015, popcornbar

HELENA GRANBY MODESHOW

Design & Styling

Helena Granby är designer med märket ”Helena Granby Design”. Helena är hårstylist, sömmerska och designer och säljer sin egen design av främst brudklänningar, men även egen design av bal- /fest- & galaklänningar. Helena arbetar med personliga provningar med god service, gratis rådgivning och med professionell hjälp att hitta drömklänningen som beställs i kundens mått och efter vissa önskemål som gås igenom under en provning. ”Helena Granby Design” släpper varje år en bal-/ gala- & bröllopskollektion som lanseras på ”Lyckliga Storgatans Modeshow & Bröllopsässa”.

Vårt uppdrag var att designa catwalk, frontrow, scen och lokal vid Helena Granbys modeshow. Vi fångade upp atmosfären i Englaportens moderna lokaler genom att använda oss av en svartvit färgskala med isblå accenter. Vi arbetade med belysning och textilier för att mjuka upp rummet. Frontrow dekorerades med blommor och ljuslyktor av glas för att kännas lyxig och exklusiv samtidigt som lokalen skulle kännas tillgänglig, välkomnande och intim för besökarna.

 • Stora fest- och bröllopsmässan 24/10 2015, dukning
 • Stora fest- och bröllopsmässan 24/10 2015, våra hjälpredor Elsa och Tuva delade ut goodiebags till besökarna
 • Stora fest- och bröllopsmässan 24/10 2015, dukning och trycksaker
 • Stora fest- och bröllopsmässan 24/10 2015, backdrop med randigt tyg och belysning

STORA FEST- OCH BRÖLLOPSMÄSSAN

Design & Styling

Stora fest-, bal-, student- och bröllopsmässan äger rum på Sundsvalls Stadshus. Mässan ger smakprov på allt inom fest, bröllop, student och bal. Där får besökarna chans att träffa makeup-artister, frisörer, fotografer och företag inom catering, mode, smycken, skönhet, dekor och mycket mer. Mässan tar tillfället att fånga upp de som planerar något festligt och det arrangeras modevisning, dansuppvisning, sång och musik.

Vårt uppdrag var att designa en inspirationsmonter för bröllop och fest. Det dukade bordet stod i fokus och ledorden var lekfullt, färgglatt och sommar. Vi använde oss av mycket blommor, växter och frukt i stylingen samtidigt som vi ville få in geometriska former och skapa en lätt, modern känsla som kändes trendig och grafisk. Vi designade även trycksaker i form av inbjudningskort och placeringskort.

 • Leva och bo-mässan 2016
 • Leva och bo-mässan 2016, bestick guld
 • Leva och bo-mässan 2016, utemiljö med lastpallar
 • Leva och bo-mässan 2016, ljuslyktor på hänge i träd

MONTER LEVA OCH BO-MÄSSAN

Design & Styling

Sundsvalls Leva och Bo-mässa erbjuder det mesta med ett brett utbud av produkter och tjänster. En helg fylld med intressanta företag, aktiviteter, föreläsningar, tävlingar och underhållning. En mässa för hela familjen.

Vårt uppdrag var att designa en inspirationsmonter för fest, hus och trädgård. Ledorden vi arbetade med var natur, mys, sommar och värme. Monterns ena del bestod av en festdukning och i den miljön tog vi in naturen i form av ett träd som vi dekorerade med belysning och amplar där det fick hänga gröna växter i kokosnötter från. Festbordet dekorerades med naturmaterial blandat med glas och mässingsdetaljer. Många vaser i olika storlekar fick stå utspritt på bordet för en lekfull och ledig känsla. Vi designade namnskyltar och tillverkade egna servetthållare av trä.

Den andra delen av monterytan inredde vi med balkongen eller verandan i åtanke. Den skulle fungera som en härlig och lugn relaxyta. Där byggde vi soffor av lastpallar och vi använde oss av mycket textilier i form av kuddar, filtar och svepande textilier för att få till en mysig, skön och sval känsla. Även där fick naturen spela stor roll då vi hängde belysning och glaskupor med levande ljus i grenarna över sittplatserna. Mysigt!

 • Per Hallin & Emma Hallin Bröllop 11/7 2015, kandelaber och rosor
 • Per Hallin & Emma Hallin Bröllop 11/7 2015, dukning med murgröna
 • Per Hallin & Emma Hallin Bröllop 11/7 2015, gren i taket med ljuskoppar och pompoms
 • Per Hallin & Emma Hallin Bröllop 11/7 2015, presentförpackning och ljuslyktor

PER HALLIN & EMMA HALLIN BRÖLLOP

Design & Styling

Vi hade det stora nöjet att hjälpa hockeyproffset och Timrås stolthet Per Hallin och Emma Hallin med deras stora dag när de gifte sig i Selångers kyrka. Vi designade och stylade festlokalen i Nävsta och hjälpte till med logistiken under dagen för festen.

Per och Emma ville att deras bröllop skulle gå i klassiskt vitt med grå och rosa accenter. Lokalen består av två rum, och paret ville att middagen skulle hållas i ena rummet och att festen/baren skulle hållas i det andra rummet. Vi ville att de två rummen skulle ha två olika känslor. Därför fick middagsrummet dekoreras med ljusa vita tyger, "fairy lights" bakom honnörsbordet, vita dukar och stolsöverdrag med grå band och blommor i rosa och vitt. Från taket hängde en stor gren med ljuslyktor och pompoms i temafärgerna. I fest- och bardelen kläddes väggarna med grå tyger för att dämpa ljuset och en scen byggdes upp för bandet som skulle spela på kvällen. Baren kläddes in i tyger och ståbord ställdes in för skönt barhäng. Rummet fylldes sedan med rosa ballonger.

Ett partytält ställdes upp i trädgården där brudskålen hölls och trädgården och allén som ledde upp till festlokalen dekorerades med ballonger och pompoms. En rolig detalj var att vi i trädgården hängde ölflaskor från träden för att det skulle kännas lite som Pippis sockerdricka-träd. Något som både överraskade och som var uppskattat av gästerna.