Good Tech Conference

  • Branding Good Tech Conference 2018Uppdrag

Norrlands största konferens inom digitalisering! Efter 30 år med över 20 000 besökare och närmare 2 000 föreläsningar bytte Sundsvall 42 namn inför hösten 2018 och årets upplaga.

2018 genomförde vi, ihop med varumärkesägarna Bron Innovation AB, en större förnyelse då det pratas mer digitalisering än IT idag. Med det nya namnet Good Tech Conference fick konferensen en modernare inriktning med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap och vi ville ytterligare markera att konferensen arbetar på en nationell arena.

Lösning

Ett nytt varumärke som förankras i varumärkesägarna Brons befintliga grafiska profil. Färgen som blandar rosa och orange symboliserar välkomnande och värme och sägs göra oss öppnare, vaknare och gladare. Orange sägs främja kreativiteten och kommunikationen - bra alltså för områden för interaktion.

Accentfärgen sticker ut och tar för sig medan det kontrasterande svarta och vita känns klassiskt och hållbart över tid. På samma sätt fungerar typografin, tonaliteten och den övriga kommunikationen. Det ska vara tydligt, enkelt, på sina håll och kanter sticka ut och våga samtidigt som det ska kännas tryggt och stabilt. Här levereras Sveriges talarelit, kompetens, innovation, kreativa och inspirerande idéer ihop med lite hederligt skoj.

LEVERANS: Visuell identitet, kommunikationsstrategi, print, innehållsproduktion, eventdesign, projektledning event

  • Redesign av logotyp Good Tech Conference 2018

  • Webplats för Good Tech Conference 2018

  • Namnskyltar till konferensen Good Tech Conference

Menyer till Good Tech Conference bankettmiddag
Säljfolder för Good Tech Conference
Affisch till Good Tech Conference
  • Våra olika uppdrag i bilder - kundcase

  • Scendekor och poddstudio konferensen Good Tech Conference
Siduri Poli på Good Tech Conference
Robot på Good Tech Conference
Bankettmiddag på Good Tech Conference